Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014
Assalamualaikum
Amboi lama aih takdak entry baru...
Ada sebenaqnya masa bulan puasa hari tu..tapi mmg tak dan.
Nak cita pasai bulan puasa,aku sangat la risau pasai penghasilan susu badan aku. Memang berkura
ng susu aku. Tapi aku tak la give up. Tetapla pulun pam. Adala aku amek gambaq.hahhahahaa....












Takla amek hari² tapi adala..susu sat banyak sat sikit..
Aku diuji lagi demam teruk sampai tak larat bangun. Berselimut ja. Makan pun tak lalu.
Paling kesian raudhah la...dia nak nyusu,tapi pastu ngamuk sbb xdak susu. Seb bek la stok susu banyak dalam freezer tu.
So spnjg aku demam mmg guna stok susu ja..tanpa dapat diganti. So stok susu aku semakin kurang la dlm freezer tu.
Tapi sekarang ni raudhah dah mula makan solid food. Makan banyak pulak tu. Fevret dia nasik dgn kurma.
So,aku perasan setiap Kali amek anak² kt Umah pengasuh,akan ada baki 1 botol lagi. Aku tanya ibu depa, setiap kali raudhah minum, habis tak 4oz yg sy bekalkan. Pengasuh kata,tak. So,dia pun kata bagi 5 botol 3oz j…